Routebeschrijving

MET DE AUTO

Vanuit de richting Utrecht /Amsterdam (Rijksweg A2)
Volg de A2 richting Vianen tot aan afslag 10 Nieuwegein-Zuid. Onder aan de afslag, bij het stoplicht linksaf. Volg via een tunnel onder de rijksweg A2, de Zandveldseweg tot aan het vierde stoplicht. Ga nu rechtsaf de Henri Dunantlaan op. Volg deze weg richting de Handelskade. In de nabijheid van het restaurant kunt u parkeren. (zie kaartje).

Vanuit de richting Arnhem (Rijksweg A12)
Volg de A12 richting Utrecht tot aan knooppunt Oudenrijn, daarna richting Vianen (A 2) tot aan afslag 10 Nieuwegein-Zuid. Onder aan de afslag, bij het stoplicht linksaf. Volg via een tunnel onder de rijksweg A2, de Zandveldseweg tot aan het vierde stoplicht. Ga nu rechtsaf de Henri Dunantlaan op. Volg deze weg richting de Handelskade. In de nabijheid van het restaurant kunt u parkeren. (zie kaartje).

Vanuit de richting Amersfoort (Rijksweg A28)
Volg de A28 richting Utrecht, dan de A27 richting Utrecht-Den Haag tot knooppunt Lunnetten. vervolgens de A12 richting Den Haag tot aan knooppunt Oudenrijn, daarna de A2 richting Vianen-'s-Hertogenbosch. Volg deze weg tot afslag 10 Nieuwegein-Zuid. Onder aan de afslag, bij het stoplicht linksaf. Volg via een tunnel onder de rijksweg A2, de Zandveldseweg tot aan het vierde stoplicht. Ga nu rechtsaf de Henri Dunantlaan op. Volg deze weg richting de Handelskade. In de nabijheid van het restaurant kunt u parkeren. (zie kaartje).

Vanuit de richting Den Haag / Woerden (Rijksweg A12 / A2)
Volg de A12 richting Utrecht-Arnhem tot aan knooppunt Oudenrijn, daarna de A2 richting Vianen-'s-Hertogenbosch tot afslag 10 Nieuwegein-Zuid. Onder aan de afslag, bij het stoplicht linksaf. Volg via een tunnel onder de rijksweg A2, de Zandveldseweg tot aan het vierde stoplicht. Ga nu rechtsaf de Henri Dunantlaan op. Volg deze weg richting de Handelskade. In de nabijheid van het restaurant kunt u parkeren. (zie kaartje).

Vanuit de richting 's-Hertogenbosch (Rijksweg A2)
Volg de A2 richting Utrecht / Amsterdam tot afslag 10 Nieuwegein-Zuid. Onder aan de afslag, bij het stoplicht linksaf de Zandveldseweg op. Volg deze weg tot aan het derde stoplicht. Ga nu rechtsaf de Henri Dunantlaan op. Volg deze weg tot aan de Handelskade. In de nabijheid van het restaurant kunt u parkeren.(zie kaartje).

Vanuit de richting Gorinchem (Rijksweg A27 / A2)
Volg de A27 tot aan het knooppunt Everdingen. Volg de richting Amsterdam / Utrecht via de A2 tot afslag 10 Nieuwegein-Zuid. Onder aan de afslag, bij het stoplicht linksaf de Zandveldseweg op. Volg deze weg tot aan het derde stoplicht. Ga nu rechtsaf de Henri Dunantlaan op. Volg deze weg tot aan de Handelskade. In de nabijheid van het restaurant kunt u parkeren.(zie kaartje).

 

Per openbaar vervoer

Trein NS
Uitstappen Utrecht Centraal. Voor verder vervoer naar keuze de sneltram, bus of taxi.

Sneltram
Sneltram NS station Utrecht Centraal - Nieuwegein-Zuid. Uitstappen bij halten: Wiersdijk of Nieuwegein-zuid (zie kaartje).

Bus vanuit Utrecht
Buslijn 116; uitstappen in Nieuwegein halten: 't Veerhuis of Waterlelie (zie kaartje).
Buslijn 117; uitstappen in Nieuwegein halten: Koninginnenlaan of Berkstraat (zie kaartje).

Bus vanuit Vianen / Vianen Lekbrug
Afhankelijk van buslijn 116-117; uitstappen in Nieuwegein halten: 't Veerhuis, Waterlelie, Berkstraat of Koninginnenlaan (zie kaartje).

minos-pallas-logo-grey

Handelskade 83-85
3434 BE Nieuwegein
T: 030 608 11 28
info@minospallas.nl

minos-icon